Fjeren der blev til fem høns

I 1994 sendte 9 forældre en klage over Vadstrupgårds leder til borgmester Ole Andersen. Klagen er ordrig, men fattig på konkret indhold. Som det fremgår af de dokumenter, alle journalister har fået fra Rådhuset, blev klagen fulgt op af Inga Held i en henvendelse til Ole Andersen og af flere initiativer på institutionen.

Denne ene klage, som er dokumenteret fulgt op, er den fjer, som derefter er blevet til 5 høns, og siden takket være Jyllands-Posten, Politiken og TV 2 blevet til hele hønsegårde. “Adskillige klager” – “strømme af klager” – “talrige klager”! Der findes denne ene fra 1994.

Hvor i al verden har de her omtalte journalister haft deres journalistiske begavelse, kritiske sans eller blot almindelige hæderlighed og troværdighed?

This entry was posted in Mediernes usande beskyldninger. Bookmark the permalink.