Watergate i Gladsaxe!

Flere journalister har påstået, at man på Gladsaxe Rådhus har undladt at tage imod klager over Vadstrupgård, at man skulle have undladt at registrere modtagne klager, og at man i øvrigt skulle have “holdt hånden over Inga Held.” Forklaringen på disse for en dansk forvaltning så usædvanlige forhold skulle være Inga Helds ægteskab med Finn Held, medlem af Gladsaxe Byråd 1986-1993.

Beskyldningerne savner enhver form for dokumentation. Finn Held sluttede i øvrigt sit medlemskab af Gladsaxe Byråd ved udgangen af 1993 og havde derfor stærkt begrænsede muligheder for at gøre nogen som helst form for magtmisbrug gældende i perioden derefter!

Journalisterne har åbenbart forslugt sig på historier om afslørende journalistik med model efter “Alle præsidentens mænd” med Dustin Hoffman og Robert Redford.

This entry was posted in Mediernes usande beskyldninger. Bookmark the permalink.